Anem a Mil informa que la majoria d’ajuntaments de l’AMB ja han aprovat mocions a favor d’un SM de més de mil euros

Anem a Mil celebra la notícia segons la qual el PSC vol impulsar des dels ajuntaments de l’àrea metropolitana un salari mínim de referència de 1.048 euros. Tanmateix, Anem a Mil fa mesos que està impulsant una moció en aquest sentit perquè tots els ajuntaments de Catalunya l’aprovin, i pel que fa a l’àrea metropolitana, la gran majoria dels seus municipis, 29 dels 36 que en formen part, ja l’han aprovada.

L’entitat comparteix els motius del PSC que els encamina a portar a terme aquesta iniciativa i els convida a treballar conjuntament amb la plataforma, que ja té molta feina avançada en aquest sentit.

Anem a mil ha impulsat gairebé 100 iniciatives, de les quals s’han aprovat a 95 ajuntaments de Catalunya, amb forta presència dels municipis del Baix Llobregat. A més, la plataforma ha engegat una campanya de seguiment per certificar que l’aplicació de les mocions a cada municipi s’estigui duent a terme.

Per densitat i importància, la moció s’ha aprovat en poblacions com Barcelona, Girona, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà, Manresa, Mataró, Rubí, Terrassa, Sant Boi de Llobregat o Sant Cugat del Vallès .

Curiosament, el PSC, que ara vol impulsar la mesura, va votar en contra de la moció a Tarragona i a Sant Fruitós del Bages, provocant que en aquests dos ajuntaments no s’aprovés.

 

 

 

Anuncis
Anotació | Aquesta entrada ha esta publicada en salari mínim. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.